Om

Underhållaren Ulf Edberg

Ulf Edberg bakgrund

 

Ulf föddes i Stockholm 1980 i förorten Barkaby. Redan som liten var sången och viljan att att vara i centrum påtagligt. Inte så konstigt med tanke på att hela familjen hade sång och musik som en del av vardagen.

 

Redan som 5-åring flyttade familjen ner till Småland. Här skulle Ulf växa upp tillsammans med hans nya bröder. Skolan var tuff förutom idrott och musik. Där inget annat än toppbetyg var på kartan.

 

Under ett decenium var idrott i fokus och musiken fick mindre betydelse. Men när Ulf flyttade upp till Norrland och Umeå 2004 fick idrotten lämna plats för musiken. Sedan 2007 har han jobbat som professionell-musiker och rest land och rike för att bjuda på sin musik. Sedan starten underhåller Ulf ca 150 gånger om året.

 

2012 var det dags för skivdebutt "Chapter One", vilken han citerar är "en bra första platta, men känner att musiken har idag mognat och materiallet till nästa skiva kommer vara mer personlig och inte lika lättsam". Planerad skivsläpp för nästa skiva är 2014.

Konferencieren

Stora Nolia...

…är norra Sveriges i särklass största mässa, som lockar mellan 100.000 och 120.000 besökare varje år. Ulf har varit mässan huvund konferencier 3 år i rad, vilket är en bedrift som få har fått äran att göra. Med egen morgonshow har han intervjuat personer som:

- Blossom

- Paolo Roberto

- Kalle Moreus

- Bosse Bildoktor

- Fredrik Paulun

- och många, många fler...

 

Biltema Sverige

Under tre års tid har Ulf fått äran att inviga 13 varuhus för Biltema Sverige. Förutom konferecierrollen har han underhållit med musik.

 

Övrigt

Förutom dessa två stora och återkommande uppdrag har Ulf agerat som konferecier på div. talangtävlingar, invigningar, festivaler, firmafester och privatatillställningar.

Om

Trubaduren

Med inspiration av Country och framförallt Johnny Cash spelar Ulf på bla. After-Ski, klubbar, firmafester och festivaler. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Highway Boys

Ett countryband på frammarsch. Målet är att få fler folk att förstå och uppleva känslan av riktigt bra countrymusik. Första skivan släpptes 2012 och andra är planerad till 2014.

DeeJay Wulf

Norra Sveriges kanske roligaste Party-DeeJay. Finns inga hämnar vad han gör på scenen. Kan likväl liva upp en privatfest på 50 personer som en festival publik på 2500 personer.

Copyright © All Rights Reserved by Ulf Edberg, info@ulfedberg.se